På Thoravej 29 handler alt om at skabe gennemgribende positive forandringer for mennesker og samfund. Et community, hvor gode intentioner bliver til transformationer ude i virkeligheden.

image

På Thoravej 29 transformerer vi mennesker og samfund. I øjeblikket fokuserer vores medlemmer på disse seks områder. Hvilke interesserer dig?

Manifest for radikal transformation

1

Opgør med handlingslammelse: Et community der insisterer på, at transformationer er mulige. Vi nægter at lade stå til og arbejder hver dag for at virkeliggøre gennemgribende, positive forandringer for mennesker og samfund, som kun få tør tage fat på.

2

Opgør med vanetænkning: Et community der går til kamp mod “vi plejer”. Vi bryder med vanetænkning og har modet til at flytte os selv, vores metoder og overbevisninger for at flytte mennesker og samfund fremad.

3

Opgør med ligegyldigheder: Et community der aldrig laver noget ligegyldigt. Vi beskæftiger os udelukkende med dagsordener, projekter og events, der virkelig kan flytte noget. Vi tør fokusere på det, der er svært. De ting vi står bag kræver, at man tager stilling og efterlader ofte et før og efter.

4

Opgør med faglige skyklapper: Et community der forener kræfterne på tværs. Vi lykkes kun med transformationer, hvis mennesker og magthavere, politikere og praktikere, det offentlige og private for alvor arbejder sammen.

5

Opgør med luftkasteller: Et community der bruger reel forandring som målestok for succes. Vi mener, at transformationer kun er noget værd, hvis de virker i virkeligheden. Forandringer skal altid have følgeskab af et “hvordan”, der fungerer, når det bliver hverdag.

Thoravej 29

Professionelt fællesskab, mødested, fremtidsscene og neutral grund. Og lidt til.

Vi samler mennesker og organisationer med virketrang, der deler ambitionen om at skabe positive forandringer for samfundet.

Find os på:

Lygten 39
2400 København NV

I 2025 flytter vi til:

Thoravej 29
2400 København NV